Ramlow DK

Om mig / Kontakt

Om mig - Lars Sandager Ramlow er manden bag Ramlow.dk

Hej og tak fordi du læser dette – om mig.
Jeg hedder Lars Sandager Ramlow. Jeg er gift med Lisa, som jeg blandt andet både rejser, dykker og nyder naturen sammen med.

Jeg er uddannet som journalist i 1999 fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus. I mange år har jeg været redaktør på Frederiksborg Amts Avis med ansvar for Rudersdal og Hørsholm Kommuner. Det vil sige alt indhold til avis, hjemmeside og nyhedsbreve. 

 
Jeg har skrevet bunker af artikler – stort som småt om alt det nære, der optager borgerne – både lokalt og regionalt. Jeg har skrevet politiske analyser, taget fotos og videoklip til hjemmesiden. Jeg har redigeret tusindvis af artikler og avissider, og jeg har været så heldig, at jeg i tidens løb har siddet med i en række af avisens udviklingsgrupper for både web, layout og indhold.
 
Derudover har jeg skrevet artikler til erhvervstillæg, sommertillæg, kulturtillæg og rejsetillæg. Nogle af disse artikler kan du læse uddrag af her – Rejse-artikler.
 
Gennem årene har jeg også fungeret som moderator ved en lang række debatmøder – primære fokusområder har været politik, erhverv, handel og ældre-området.
 

Som nu nok kan se her på Ramlow.dk – har det i mange år været en passion at tage fotos – både privat og arbejdsmæssigt. Det er også derfor, at jeg har lavet denne hjemmeside, så jeg kan præsentere nogle af disse fotos pænere end eksempelvis på de sociale medier.

I de seneste år har jeg også haft fokus på at optage videoklip, som efterfølgende er blevet redigeret sammen – enten på computeren eller telefonen. Der er nogle få eksempler her på Ramlow.dk

 

Kontakt:

error: Content is protected !!