Ramlow DK

Årstider og omgivelser

Verden er altid i forandring – også set gennem et kamera, hvor årstider, tidspunkt på døgnet, og omgivelserne i øvrigt betyder meget. Jeg synes, det er sjovt, og lidt vildt, hvor meget et motiv kan ændre sig – alt efter, hvornår, hvordan og fra hvilken vinkel fotoet er taget…

Lidt blandet fra arkivet

Årstiderne i Danmark kan noget, hvis man giver sig tid til at stoppe lidt op. Her er kameraet en god makker – og naturen er i det hele taget en god “afstresser”. Der er foråret hvor anemonerne pipler frem i skovbunden og bladene springer ud. Der er de lange, lyse sommeraftener med magisk lys på himlen. Der er efterårets løvfald og dens fantastiske farvepalette – og så er der vinterens helt klare luft på en frostdag, hvor nyfalden sne forvandler de ellers grå landskaber til smukke scenarier.

Spejling i skumringen

Vand-spejlinger kan noget særligt. Og tiden på året gør også noget. Her er det en blikstille sommeraften i skumringen. Billedet er taget med Iso 100, en lukketid på 30 sekunder og en dybdeskarphed på f30.

Lys i mørket

Det er populært at sætte lyskæder op i træer og buske i den mørke vintertid. Og når sneen lige er faldet, så bliver det hele bare lidt smukkere.

error: Content is protected !!