Ramlow DK

Jorden Rundt

Min hustru, Lisa, og jeg elsker at rejse jorden rundt og har gjort det gennem mange år. Her er kameraet naturligvis pakket i rygsækken. I tidens løb er det blevet til mange indtryk og fotos også over overfladen, når vi ikke har dykket 😊 På denne side har jeg samlet nogle eksempler:

Australien:
Ud over at se Operahuset i Sydney var vi også forbi Ayers Rock, Blue Mountains, Cairns og Lady Elliot Island, der ligger helt i syd på Great Barrier Reef. 
 
Komodo:
Vi tog på en liveaboard ved Komodo, hvor vi tog afsted fra Flores. Udover dykning i verdensklasse bød turen også på en skøn sejltur med solnedgange og et besøg på Rinca, hvor vi så Komodovaranen… 
 
Nord-sulawesi:
Vi har flere gange været på Nord-sulawesi for at dykke ved Lembeh, Bunaken og Bangka Island. Men der er også masser af se på land. Vi kan anbefale Tangkoko Nationalparken, en tur rundt i højlandet samt et besøg på det lokale grønt-marked – og hvis du ikke er sart – det mere ekstreme marked med slanger, flagermus, rotter og hunde.
Singapore:
Jeg elsker Singapore. Der er rent, pænt, næsten ingen kriminalitet, gode shoppe-muligheder og masser at se på. Jeg laver nok en hel Singapore fotoserie snart.
Her ses det imponerende Hotel Marina Bay Sands i Singapore med The Merlion i forgrunden. 
error: Content is protected !!